PipingRock er stolte af at levere til over 160 lande!

Find your country here:

Internationale leveringssatser

Internationale leveringssatser er baserede på leveringens destination og ordrens vægt.

For at finde ud af hvor meget din levering kommer til at koste, skal du tilføje de genstande du ønsker til din kurv og fortsæt til betaling.

Vores genstande fremstilles og sendes fra New York, i USA, og vi forbliver engagerede i at levere til kunder verden over. Vi er stolte af at tilbyde adskillige fragtmuligheder for levering internationalt. Du har muligheden for at vælge fragtmetode, når du tjekker ud.

Importskatte og -afgifter

Når du bestiller internationalt, kan du pådrage dig importafgifter, takster eller mæglergebyrer, der er højere end forventet, din ordre kan ske ikke at være leverbare, eller måske sætter toldvæsnet ordren i karatæne, eller sender den tilbage til os efter deres inspektion.

Enhver afgift, takst, mæglergebyr, karantæneafgift eller lokalskat i forbindelse med din ordre, er dit ansvar. Vi kan ikke forudsige eller beregne specifikke landes afgifter, takster, mæglergebyrer eller skatte i forbindelse med din ordre. Det er dit ansvar at undersøge og forstå disse gebyrer, og betale dem, når de opkræves.

Igen, ingen af disse yderligere omkostninger er en del af vores priser. Disse gebyrer bestemmes af lokale toldsteder, og vi er ikke ansvarlige for nogen sådanne gebyrer.

Erklæring af værdi og produkt-beskrivelse

På grund af internationale leveringslove, vil din leveringsetikette indebære den fulde værdi af din ordre, eksklusiv leveringsomkostningerne.

Vi inkluderer en liste over genstande i pakken for hver ordre, hvilket indikerer produkt(ets/ernes) navn(e), og hvor mange der er af hver.

Betydning af dine kontaktoplysninger

Før du afgiver din ordre, skal du være sikker på at din leveringsadresse, telefonnummer OG e-mailadresse alle er indtastede og 100% korrekte. Internationale leveringstjenester kræver disse oplysninger, så de kan kontakte dig, hvis din levering er forsinket, eller der er opstået et andet problem i forbindelse med levering af din ordre.

Leveringsrestriktioner

På grund af bestemte leveringsrestriktioner og forbudte produkter, som varierer fra land til land, er vi desvære ikke i stand til at levere visse genstande og ingredienser til bestemte lokaliteter. Disse restriktioner kan ændre sig når som helst. For at hjælpe dig, har vi lavet en liste over aktuelle leveringsrestriktioner se her, og vi vil opdatere listen, når restriktioner ændres.

I tillæg til denne liste, anbefaler vi kræftigt, at du spørger dine lokale toldmyndigheder om den nyeste liste over tilladte og forbudte genstande.

Flere leveringer

For store ordrer eller restordrer, kan vi ske at dele din ordre op i adskillige pakker. Du bliver ikke pålagt ekstra leveringsgebyrer, når dette sker. Det leveringsgebyr du betalte, da du færdiggjorde din bestilling, bliver delt ud på de forskellige pakker. 

Toldoplysninger

PipingRocks sunhedsprodukter er ikke ansvarlige for pakker, som er afviste eller holdt tilbage af toldvæsnet.

Der er mange love, regler og restriktioner, der er specifikke for bestemte lande, som kan have indflydelse på om vi kan levere din ordre, og om du kan modtage den. Vi anbefaler at du kontakter dit nærmeste toldsted, for at få forståelse for hvilke regler og restriktioner, der kan være, i forbindelse med de genstande du bestiller. Dine lokale toldmyndigheder kan forsinke eller afvise levering af din ordre, baseret på dine lokale love.

Alle internationale ordrer kan returneres op til 60 dage fra datoen for din ordre. Du kan kun returnere uåbnede varer. Det er vigtigt at bemærke, at hvis din ordre bliver sendt tilbage til os på grund af en forbudt eller indskrænket produktpolitik, en forkert leveringsadresse, et afslag for betaling af toldgebyrer eller modtagelse af ordren, eller hvis der ikke er nogen til at modtage din ordre, vil vi betale din betaling tilbage. Du vil modtage det fulde beløb af din ordre på undtagen leveringsomkostningerne, og alle rabatter. Du er også ansvarlig for andre eksterne omkostninger, såsom lagergebyrer eller portoafgifter for returnering.

Hvis omkostningerne ved returnering af ordren er større end det samlede beløb, der skal refunderes, vil vi instruere transportfirmaet om at afvise din ordre og du vil ikke modtage kredit. Hvis et produkt beslaglægges af tolden, vil du ikke få udstedt kredit for det pågældende produkt.

Når du har sendt en pakke tilbage, skal du være opmærksom på, at tilbagebetalinger ikke kan udstedes før den returnerede pakke er modtaget i vores lager. 

Bemærk venligst:

♦Hvis du vælger DHL Express eller UPS som din leveringsmetode, er sporingsoplysninger inkluderede, og som regel går leveringen hurtigere end Airmail.

♦Hvis du vælger Airmail, bliver din pakke ikke undersøgt lige så meget, og du vil modtage færre afgifter fra toldvæsnet. Dog er sporingsoplysninger ikke inkluderede for Airmail, og levering tager generelt længere tid. Vi kan ikke tilbyde tilbagebetaling for ordrer, der er leveret via Airmail, som går tabt.

Kan du ikke se dit land på listen?

Du er mere end velkommen til at kontakte vores kundeserviceafdeling på customerservice@pipingrock.com for at efterspørge levering til dit land!

International kundeservice

Hvis du har nogen spørgsmål, kommentarer eller bekymringer angående international levering, er du mere end velkommen til at kontakte vores venlige kundeserviceafdeling via e-mail på customerservice@pipingrock.com og vi vil med glæde svare dig tilbage så hurtigt som muligt!

Ændringer af disse internationale leveringspolitikker

Vi forbeholder os retten, efter vores eget skøn, til at ændre disse internationale leveringssatser, på ethvert tidspunkt, ved at udgive reviderede vilkår til de internationale leveringssatser. Det er dit ansvar at holde øje med enhver ændring vi foretager til disse satser. Din fortsatte brug af disse tjenester, efter udgivelse af ændringer til disse satser eller andre vilkår eller politikker betyder, at du accepterer ændringerne.