Levering inden for USA

Standard politik

Piping Rocks strømlinede system gør dit liv nemmere! Vi er stolte af at levere vores store udvalg af naturlige sunhedsforbedrende produkter direkte fra vores produktionsanlæg til din dør...HURTIGT!

Hvor meget koster levering med Piping Rock?

Forsendelsesomkostningerne beregnes ud fra destination, vægt og forsendelsestjeneste, og vises ved betalingsprocessen.

Bor du inden for de 48 sammenhængende stater, og vil du have din ordre hurtigere? Intet problem! Vi er stolte af at tilbyde anden og næste-dags luftlevering for et yderligere gebyr.

Læg venligst mærke til, at vi ikke tjener nogen penge på din ordres leveringsomkostninger. Som en virksomhed, der går højt op i at tilbyde vores kunder den højeste kvalitet og de laveste priser, er vi meget imod pakke- og håndteringsomkostninger. I de fleste tilfælde er vores leveringsomkostninger særdeles lavere end vores konkurrenter. Hvilket er fordi vi arbejder flittigt på at forhandle priserne så langt ned som muligt fra vores fragtfartsselskaber, og videregiver disse besparelser til dig. Vi garanterer, at enhver leveringsomkostning er den direkte omkostning, eller mindre, fra vores fra fragtselskaberne.

Alle Piping Rocks ordrer bliver leveret via troværdige fragtselskaber som USPS, UPS og FedEx. 

Hvor lang tid tager det for Piping Rock at sende min ordre?

Vi sender 90% af de genstande, der er på lager, samme dag som du bestiller dem, hvis du afgiver din ordre inden middag kl. 12 EST. Ordre, der er modtaget efter middag kl. 12 EST, bliver sendt den næste hverdag.

Hvornår modtager jeg min forsending?

Alt efter din lokalitet, vil din ordre ankomme 2-8 hverdage efter din ordre er bearbejdet. For at holde dig opdateret sender vi en bekræftigelses e-mail, så snart din ordre har forladt lageret, som vil indeholde et sporingsnummer for din ordre.

Flere leveringer

For store ordrer eller restordrer, kan vi ske at dele din ordre op i adskillige pakker. Du bliver ikke pålagt ekstra leveringsgebyrer, når dette sker. Det leveringsgebyr du betalte, da du færdiggjorde din bestilling, bliver delt ud på de forskellige pakker. 

Hvor bliver min ordre sendt fra?

Alle Piping Rock ordrer bliver sendt fra vores facilitet i Ronkonkoma, New York. Vi sender aldrig produkter, der ikke har været i vores lager først. Ved at beholde alle leveringer indenfor virksomheden, kan vi garantere kvalitet, fart og nøjagtighed, når vi opfylder din ordre. Piping Rocks direkte leveringsmodel gør det praktisk og billigt, at få verdens højeste kvalitet af ernærende kosttilskud. Husk at fortælle venner og familie om Piping Rocks fantastiske værdi på produkter og levering!

Ændringer af vores leveringspolitik

Vi forbeholder os ret til efter vores eget skøn at ændre vores forsendelsespolitik til enhver tid ved at opslå de reviderede vilkår til vores forsendelsespolitik. Det er dit ansvar periodisk at tjekke for eventuelle ændringer, vi måtte foretage i denne politik. Din fortsatte brug af tjenesterne efter at ændringer til denne politik eller andre vilkår er blevet slået op betyder, at du accepterer ændringerne.