Vores returneringspolitik

Indenlandsk returneringspolitik

Vi er stolte over kvaliteten af vores produkter og ønsker at sikre os, at du er helt tilfreds. Hvis de ikke er helt tilfredse, kan vores indenlandske kunder returnere den ubrugte del (inden for et år efter købsdatoen) med en kort forklaring, og vi refunderer straks din betaling.

Når din returnering er modtaget, udstedes en kredit eller tilbagebetaling.

For at sende en vare tilbage, skal du blot sende den til:

Piping Rock Health Products, LLC
2120 Smithtown Ave
Ronkonkoma, NY 11779

Vi er ikke ansvarlige for forsendelse og håndtering af returvarer. Vi anbefaler at bruge UPS eller forsikret forsendelse ved returnering, da vi ikke er ansvarlige for varer, der ikke ankommer til vores lager.

Hvis du har spørgsmål om vores indenlandske returneringspolitik eller om en bestemt returnering, så send os en e-mail til at customerservice@pipingrock.com, eller ring til vores kundeserviceafdeling på 1-800-544-1925.


International returneringspolitik

Alle internationale ordrer kan returneres op til 60 dage fra datoen for din ordre. Du kan kun returnere uåbnede varer. Det er vigtigt at bemærke, at hvis din ordre returneres til os pga. en produktpolitik for forbudte eller begrænsede varer, en forkert leveringsadresse, afvisning af betaling af toldafgifter eller af modtagelse af ordren, eller hvis der ingen er til at modtage din ordre, refunderer vi dit kreditkort/din PayPal-konto. Du modtager det fulde beløb minus forsendelsesomkostningerne, alle rabatter. Du er også ansvarlig for andre eksterne omkostninger, såsom lagergebyrer eller portoafgifter for returnering.
 
Hvis omkostningerne ved returnering af ordren er større end det samlede beløb, der skal refunderes, vil vi instruere transportfirmaet om at afvise din ordre og du vil ikke modtage kredit. Hvis et produkt beslaglægges af tolden, vil du ikke få udstedt kredit for det pågældende produkt.
 
Når din returnering er modtaget, udstedes en kredit eller refusion til dit kreditkort eller din PayPal-konto.
 
For at sende en vare tilbage, skal du blot sende den til:
 
Piping Rock Health Products, LLC
2120 Smithtown Ave
Ronkonkoma, NY 11779

Har du spørgsmål om vores internationale returpolitik eller om en bestemt returnering, så send os en e-mail til at customerservice@pipingrock.com.


Ændring af vores returneringspolitik

Vi forbeholder os ret til efter vores eget skøn at ændre vores returneringspolitik til enhver tid ved at opslå de reviderede vilkår til vores returneringspolitik. Det er dit ansvar periodisk at tjekke for eventuelle ændringer, vi måtte foretage i denne politik. Din fortsatte brug af tjenesterne efter at ændringer til denne politik eller andre vilkår er blevet slået op betyder, at du accepterer ændringerne.